Om Anny Kjær Pedersen

Min interesse for at lave billedkunst startede da jeg var på et ophold på Engelsholm kunsthøjskole, jeg blev grebet af pensler og farver. Jeg har efterfølgende fået bygget mig et lille atelier/værksted, hvor jeg slapper af med at male, så nu fylder billedkunsten en del af min fritid og jeg glæder mig til at vise hvad jeg arbejder med, her på siderne.

Jeg har ikke et færdigt maleri i tankerne når jeg begynder. Jeg fascineres meget af de forskellige farvers måde at spille op til hinanden på. Under processen og i farvernes samspil dukker der så pludselig “noget” op i billedet. Det er derfor altid spændende at høre hvad beskueren ser i billedet.

Foruden malerier arbejder jeg med second hand smykker. Jeg er fascineret af perlekæder/armbånd og deres tidligere liv. Jeg sammensætter perlerne med nye perler, derved skabes et nyt unikt smykke og en ny historie kan begynde.

Jeg har modtaget undervisning/været på kursus:
Erik Peitersen, Djursland - se hjemmeside
Anne Mette Hoier, Hoier Art Sommersted - se hjemmeside
Susanne Gemmer, Næsbjerg - se hjemmeside
Mona Hansen, Varde - se hjemmeside
Kirsten Fredslund Jæger, Randers - se hjemmeside
Annita Jonas, København - se hjemmeside

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om mine ting eller du har lyst til komme forbi til et besøg i mit værksted.

Med venlig hilsen
Anny Kjær Pedersen

Art By Kjær